Rita Barberá es fa forta ‘al caloret’ del Senat (Polònia)

26 febrer 2016 01:00h
Un moment de l'skeetch del programa Polònia, de TV3.
 
L. Part / València.

“Del xollo del Senat no em  mouran, del xollo del Senat, no em jutjareu perquè sóc aforaaaada, no em jutjareu…”! Ja, ja, ja…  Que bé que estem i que bonic és comptar amb el suport dels meus companys –Rajoy i Camps- ací a la voreta del caloret del  foc!”. 

Així, asseguts al voltant d’una improvisada foguera, comença l’esquetx de poc menys de 4 minuts del programa satíric Polònia de TV3 en què Cesc Canovas parodia en aquesta ocasió una Rita Barberá que es fa forta en un despatx de la Cambra alta acompanyada pel president en funcions Mariano Rajoy i l’expresident ‘Paco’ Camps, qui l’ajuda a atiar el foc “amb una d'eixes factures –de restaurants- que tinc per ací”…

Quan Rajoy adverteix a Rita Barberá que “cada volta estàs més a prop de la imputació” i que cap la possibilitat que la jutgen, l’actual senadora del PP i centre de l’actualitat política estatal, s’alça, canvia el seu semblant i els adverteix amb to dramàtic al seus ‘companys’ de partit: “Mireu: Dos coses es detecten: quan una persona no confia amb mi, i quan un 'bolso' és d’imitació... Paco no em fie… Ahir vas dir que posaries la mà en el foc per mi… Vinga posa-la!”, li ordena. 
Com acabarà la cosa?
 

 
next