Diari La Veu del País Valencià
El PSPV de la Ribera demana respostes a Fabra sobre la mala qualitat de l’aigua
RedactaVeu / València

Els responsables socialistes de la Ribera, han registrat en el Palau de la Generalitat la petició d’una reunió amb alcaldes i regidors de la Ribera del Xúquer, per a exposar-li al president del Consell, Alberto Fabra, la problemàtica de l’aigua potable d’aquesta comarca.

El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, manifesta que és necessari que el president dels valencians “assumisca el compromís de donar terminis perquè l’aigua de l’aixeta de la Ribera siga potable. Fa més de quinze anys que el projecte de millorar la qualitat de l’aigua està sense resoldre”.

Pascual assegura que el PP està callat perquè són els que estan governant el País Valencià els últims divuit anys “sense haver sigut capaços de complir la legislació ni tampoc la Directiva de la Unió Europea”.

Segons Pascual, el Partit Popular i Alberto Fabra han de donar explicacions “de la mala gestió” del Govern de la Generalitat, “perquè després d’haver-se gastat més de 60 milions d’euros en les obres de conducció per a poder barrejar l’aigua de la Garrofera amb la dels pous de 13 municipis de la Ribera, s’han adonant que els pous d’eixa zona no poden proveir a la Ribera”.

Pou d’Aigües de València a Alzira

Ara s’està construint una potabilitzadora per a utilitzar aigua del Xúquer, que quan es pose en funcionament s’hauran de realitzar noves conduccions per a complir els acords amb els regants, “açò suposarà un cost importantíssim de l’aigua per la mala gestió del Partit Popular”, denuncia Pascual.

Segons Pascual l’assumpte de l’aigua en la Ribera ha de ser “prioritari” per al Govern Valencià, “perquè amb la salut de més de 320.000 habitants no es pot jugar”. “Els ciutadans de la Ribera sol·licitem del president de la Generalitat, una ràpida i immediata solució perquè volem aigua de qualitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa