Diari La Veu del País Valencià
Dos senderistes perdudes en la Tinença de Benifassà, trobades sense vida

Europa Press / Castell de Cabres.

Dos dels tres senderistes trobats aquest diumenge en la Tinença de Benifassà es trobaven sense vida, segons han informat fonts de la Generalitat. Es tracta de dues dones, que han sigut localitzades aproximadament a quatre quilòmetres de Castell de Cabres, entre aquest municipi i Vallibona.

Sobre les 15.45 hores d’aquest diumenge, un helicòpter de la Generalitat ha localitzat en bon estat a un dels tres senderistes –un home– que estaven perduts des de la nit del dissabte, segons havia informat el 112CV a través del seu compte de Twitter. L’home, que ha sigut trobat a tres quilòmetres de Castell de Cabres, ha sigut traslladat a l’Hospital General de Castelló per hipotèrmia.

Més tard, a les 16.14 hores, el 112CV ha informat que s’havien localitzat les altres dues persones –dues dones–, que segons han confirmat posteriorment fonts de la Generalitat, es troben mortes.

Els tres senderistes, que van eixir de ruta el dissabte al matí des de Castell de Cabres, en la Tinença de Benifassà, van cridar al servei d’emergències de la Generalitat a la nit, per la qual cosa el Consorci Provincial de Bombers de Castelló va engegar un dispositiu de cerca durant la matinada.

No obstant açò, les condicions climatològiques –la zona s’ha vist afectada per les nevades i hi havia més d’un metre de neu en alguns punts– havien dificultat les labors de cerca, a les quals aquest matí s’havien sumat un helicòpter de la Generalitat i un altre de la Guàrdia Civil i, a la vesprada, efectius de la Unitat Militar d’Emergències i del Consorci de Bombers de València.

Comparteix

Icona de pantalla completa