DiàlegsGO! Participeu dient la vostra? L’estratègia Govern Obert Diputació de València

2 de març al Col·legi Major Rector Peset de València, 19.00 h.
29 febrer 2016 01:00h
RedactaVeu / València.
 
Una eina de debat centrada en analitzar i aportar crítiques, suggeriments, idees i opinions sobre l’Esborrany de Pla Estratègic presentat per la Diputació de València a la societat per acordar una Estratègia de Govern Obert: transparència, participació i rendició de comptes.

L’acte està organitzat per ACICOM utilitzant aquesta interessant eina, http://dialegsgo.es/ creada pel Grup Càlam i Fent Ciutat.

Diàlegs GO! sorgeix com un projecte d’innovació democràtica amb l’objectiu de facilitar la participació de la ciutadania i aconseguir influir, des dels seus propis espais, en l’elaboració de polítiques públiques.

A través d’aquesta iniciativa qualsevol ciutadà o ciutadana, a nivell individual i especialment com a membres d’organitzacions socials, pot convocar persones del seu voltant per a conversar sobre l’Estratègia de Govern Obert que en l’actualitat està definint la Delegació de Transparència i Govern Obert de la Diputació de València.
 Les idees arreplegades suposaran una contribució necessària i significativa per condicionar i definir finalment aquesta política.

Per facilitar les interaccions posteriors i els aspectes organitzatius (aforament local, materials, etc.) t’invitem a utilitzar el formulari d’inscripció.

Aquest diàleg està organitzat per ACICOM (Associació Ciutadania i Comunicació) amb la col·laboració del Col·legi Major Rector Peset i de la Xarxa d’Entitats del País Valencià.

Per a saber-ne més Document Base d’Estratègia de Govern Obert.
Document Base de Projectes.
Fitxa web del Servei de Transparència.
Per a participar en l’estratègia: Associacions, col·lectius i ciutadania.


 
next