Diari La Veu del País Valencià
Encarna Sant-Celoni rebrà la ‘Lletra Lila’ de l’AELC

RedactaVeu / València.

L’escriptora de Tavernes de la Valldigna (la Safor) rebrà la Lletra Lila que lliura l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana el proper dia 3 de març, tot dins de les celebracions del Dia Internacional de les Dones. Sant-Celoni es defineix com a poeta i narradora, i ha publicat tres novel·les, dos reculls de contes, diverses narracions soltes, una antologia Eròtiques i despentinades, i quatre llibres de poesia, a més de participar en molts llibres col·lectius. Amb aquest darrer estil va estar la poeta triada de la segona edició del concurs de composició per a quintet de vent i veu Solfes de la Mediterrània, perquè els seus poemes foren musicats pels participants, del qual resultaren les tres obres finalistes. A més a més, és traductora, entre d’altres, de poetes daneses i andalusines, i també és opinadora d’aquest digital.



Paral·lelament ha guanyat diversos guardons com el Vila d’Alaquàs amb La primera missiva, el Ciutat de Cullera amb Dotze contes i una nota necrològica, el Joanot Martorell amb Siamangorina, el Vila de Puçol amb Guarda’t dels jocs del destí i va ser finalista del Ciutat de Torrent amb Al cor, la quimereta.

L’acte de celebració i lliurament tindrà lloc a l’Octubre CCC, a València, el proper dia 3 de març, amb un parlament de Bel Olid i el passe d’un vídeo de reconeixement que donarà lloc a la lectura d’un recull dels seus poemes a càrrec d’Isabel Robles i Maria Fullana. Seguidament hi haurà una actuació de Sèrman Mànser amb versos de la poeta de la Valldigna.

Comparteix

Icona de pantalla completa