Aspencat fa tremolar l’Auditori Municipal de Benigànim

29 febrer 2016 01:00h

RedactaVeu / Benigànim.

Quatre anys després, Aspencat tornava a Benigànim (la Vall d’Albaida) per presentar el seu últim disc Tot és ara. El concert va tindre lloc a l’Auditori Municipal i es tractà d'un acústic, un dels només 6 que està fent arreu del País Valencià en la seua gira 'Cap a la mediterrània'.

La nit començava amb Música naix de la ràbia, guanyadora del premi Enderrock a millor cançó pop-rock i millor videoclip. Vull brindar, Escriurem mil batalles o Trinxeres en la foscor, van ser només algunes de les moltes cançons que Aspencat estrenà del seu nou disc. També va haver lloc, per a cançons dels anteriors discos, com En els teus ulls, Xiqueta dolça o Naixen primaveres.

Aspencat.
Aspencat a Benigànim. Foto: Col·lectiu Cultural El Ganxo.

La recta final, amb un públic ja entregat, arribava amb algunes de les cançons més conegudes i emblemàtiques d’Aspencat com Quan caminàvem i L’herència. Va ser en l’últim tema, Som moviment, quan el públic va baixar de les seues butaques i va omplir la part baixa de l’escenari per acabar el concert.

Des del Col·lectiu Cultural El Ganxo es van donar les gràcies a tot el públic assistent per respondre d’aquesta manera cada vegada que organitzen una activitat.

Tot seguit podeu veure el vídeo que El Ganxo ha publicat al seu Facebook.
 
Final concert aspencat benigànim

Així acabava ahir el concert d' Aspencat Oficial a l'Auditori! Amb els pèls de punta gent! Gràcies per fer-nos passar altra nit màgica amb tots vosaltres!

Posted by GanxoRock on diumenge, 28 / febrer / 2016


Logo La Veu
 
next