Diari La Veu del País Valencià
EUPV repta Cantó a dir públicament on no el deixen estudiar en castellà a València
RedactaVeu / Madrid

El diputat d’EUPV-Els Verds en el Congrés ha exigit a UPyD que desautoritze Toni Cantó, per les seues últimes declaracions en què compara la immersió lingüística amb la pederàstia i assegura que hi ha llocs a València on no el deixen estudiar en castellà. “Ens falten ja paraules per definir l’última de les barbaritats que ha pronunciat el diputat d’UPyD, qui ja suma una llarga llista de despropòsits. El més greu és el silenci del seu partit i de la seua dirigent, Rosa Díez, a qui instem que el desautoritze d’immediat”, reclama Sixto.

Per al diputat d’esquerres “ja fa temps que Cantó traspassa dia sí i dia també una línia roja amb els seus desficacis. Aquesta vegada ha tornat a fer-ho, qüestionant la política lingüística i burlant-se de la immersió. Comparar-la amb la pederàstia és una barbaritat més per a la qual ja ens falten adjectius”.

Sixto li ha exigit que diga públicament on no el deixen estudiar en castellà a València. “Les mentides d’aquest diputat són ja habituals. Quan no confon informes, menteix sobre xifres. Ja és hora que deixe d’inventar i demane disculpes”, ha conclòs.

Comparteix

Icona de pantalla completa