Diari La Veu del País Valencià
El ‘València en Falles’ de Bajoqueta Rock amenitzarà les ‘mascletaes’. Vídeo
RedactaVeu / València

El tradicional intèrpret de la cançó, Vicente Ramírez, ha donat el seu vistiplau a la versió, que ha sigut presentada pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, acompanyat pels integrants d’una formació que des de fa 28 anys abandera l’autodenominat ‘rock rural en valencià’.

“Durant molts anys hem pensat que la megafonia de la plaça de l’Ajuntament abans del tret d’una mascletà (15 minuts els dies laborables i 30 minuts els caps de setmana) podia ser una bona plataforma de promoció de la música valenciana i de promoció dels músics valencians, i hui donem el primer pas en aquest sentit”, ha afirmat Fuset.

Així, ha insistit en la voluntat d’impulsar la indústria cultural valenciana també abans de les ‘mascletaes’, quan la plaça de l’Ajuntament està plena de públic, i ha afirmat que la de Bajoqueta rock “és només una primera experiència en aquest sentit” perquè s’ha mostrat confiat que hi haurà altres formacions valencianes “que puguen atrevir-se a versionar un hit faller amb el màxim humor”.

“Però si hi havia alguna banda capaç d’atrevir-se a donar-li tota la dosi de rock i, al mateix temps, a modernitzar-lo, sense dubte aquesta era Bajoqueta Rock, un grup molt faller encara que pot ser que ells no ho sàpiguen”, ha afegit amb ironia.

Segons Pere Fuset, es posa així en marxa una experiència pionera de llarg recorregut per a convertir la megafonia de l’Ajuntament de València durant el mes de març “en un aparador de la música valenciana i perquè es conega el treball molt dur que estan realitzant molts grups per a fer-se escoltar”.

El músic de Bajoqueta Paco Lluís Ramos ha qualificat el resultat com “un barrejat molt interessant, fruit d’un treball intens i realitzat amb naturalitat”, i ha manifestat que estan molt il·lusionats amb el fet que el públic que es congregue en la plaça es divertisca, i fins i tot balle, amb aquesta nova versió d’un pasdoble molt conegut, reconegut i identificat amb les festes falleres.

>

VALENCIA EN FALLES-BAJOQUETA ROCK

Nuestras Fallas

Comparteix

Icona de pantalla completa