Diari La Veu del País Valencià
La FE CCOO PV dona suport a les mobilitzacions dels estudiants del 3 de març

RedactaVeu / València.

La FECCOOPV dóna suport a la vaga d’estudiants convocada del 3 de març. Coincideixen a considerar “com a molt greus els atacs que està sofrint l’ensenyament públic, i en particular la universitat pública”, a causa de les mesures de retallades salarials, laborals i socials, així com a considerar retrògrada i lesiva per a l’ensenyament públic l’aplicació de la LOMCE al País Valencià.

Per això, CCOOPV demana al professorat que facilite en la mesura que siga possible el desenvolupament de la vaga.

En la reunió preparatòria es va compartir la necessitat d’enfortir el sindicalisme de classe i el sindicalisme estudiantil, i la necessitat de l’organització centre a centre. La unitat entre els estudiants i els treballadors de l’ensenyament en el marc de la unitat de la comunitat educativa “ha de ser clau en la lluita per la reversió de les retallades educatives”.

La FE CCOO PV “anima a participar als treballadors i treballadores, i a la comunitat educativa, en el sopar educatiu que ha convocat la Plataforma per l’ensenyament públic el proper 2 de març a les 20h al CEIP Cervantes, i estarem presents en la manifestació de la vaga del 3 de març a les 11.30h a la Facultat de Geografia i Història”, assenyalen.

Comparteix

Icona de pantalla completa