L'IVAJ ha obert la inscripció online per a recórrer la senda del poeta Miguel Hernández

Aquesta ruta senderista cultural es realitzarà els dies 15, 16 i 17 d'abril
6 març 2016 01:00h
EP / RedactaVeu / València

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha obert aquesta setmana la inscripció online per a recórrer la senda que resseguí el poeta Miguel Hernández, esdeveniment que arriba així a la seua vintena edició. Enguany la ruta senderista cultural es realitzarà els dies 15, 16 i 17 d'abril i discorrerà per la senda internacional GR-125, realitzant parades en cada localitat de la ruta.

En un comunicat, la Generalitat Valenciana ha detallat que la primera etapa, el 15 d'abril, comprendrà l'itinerari des d'Oriola fins a Albatera, amb parades en Redovà, Callosa de Segura, Coix i Granja de Rocamora (20 km). La segona, el 16 d'abril, eixirà des d'Albatera fins a Elx i realitzarà parades en Sant Isidre i Crevillent (28km). Per últim, el 17 d'abril, la ruta començarà a Elx i acabarà en Alacant i en aquest cas la parada serà en Rebolledo (22km).

Per a poder participar d'aquesta activitat és necessària la inscripció, per a poder apuntar-se de manera individual caldrà anar a la següent adreça i per a fer-ho en grup ací.
 
La senda del poeta
Foto. GVA.

La 'Senda del Poeta' és una activitat que en els últims anys ha batut tots els rècords i expectatives tant de participació com de difusió de l'obra i vida del poeta Miguel Hernández. La Senda, amb vint anys d'història, s'ha consolidat com una de les cites del senderisme amb major repercussió cultural, fins i tot a nivell internacional.

L'IVAJ, en col·laboració amb els deu ajuntaments per on passa la Senda, la Diputació d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández, així com l'Associació d'Amics de Miguel Hernández, la Fundació Cultural Miguel Hernández i la Càtedra Miguel Hernàndez, organitzen aquesta iniciativa pels llocs més singulars de la vida i obra del poeta.

Iniciativa senderista de caràcter cultural

Durant la marxa, es descansarà, i es podrà gaudir amb diversos actes culturals de poesia, teatre i música realitzats principalment per joves estudiants de les poblacions per on passa la senda. A més, en tot moment la senda comptarà amb diversos monitors-guia que estaran a disposició dels senderistes oferint-los la informació necessària per tal que siga al més agradable possible.

Es tracta d'una iniciativa senderista de caràcter cultural, turístic i mediambiental, que promou valors tals com la participació, la convivència intergeneracional i la solidaritat grupal dirigint-se especialment a joves.

Logo La Veu
 

Descargas

next