Diari La Veu del País Valencià
Unió de Periodistes condemna el seguiment del PP a Loreto Ochando (Valencia Plaza)

RedactaVeu / València.

La periodista Loreto Ochando va presentar una denúncia al jutjat de Guàrdia de la Ciutat de la Justícia de València contra dos homes no identificats que divendres passat la van fotografiar en la terrassa d’un bar pròxim a la Ciutat de la Justícia.

Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat del local s’ha pogut identificar aquests individus que han resultat ser dos assessors del Partit Popular.

Loreto Ochando, especialitzada en informació de Tribunals, s’encarrega, com molts altres companys, de cobrir als tribunals el cas Imelsa i l’operació Taula.

La Unió de Periodistes Valencians considera “una perversió que siguen precisament les persones investigades per la llei les que intenten incomodar, seguir i pressionar una periodista que només fa el seu treball, informar els ciutadans del que ocorre a València i dels greus casos de corrupció que assoleixen la nostra Comunitat”.

La Comissió Executiva Unió de Periodistes Valencians exigeix “que s’òbriga una investigació per aclarir els fets i que es depuren responsabilitats. Els periodistes hem de poder fer el nostre treball sense sentir-nos pressionats i molt menys seguits i observats durant la nostra vida privada, nosaltres no som notícia, nosaltres fem la notícia”.

Des de La Veu del País Valencià mostrem la nostra solidaritat amb la nostra colega Loreto Ochando i rebutgem aquest tipus de pràctiques per part del PP valencià, una formació política que està fins al coll, colpit per casos de corrupció.

Comparteix

Icona de pantalla completa