Joan Francesc Mira i Amàlia Garrigós, entre els candidats a membres de l'AVL

L'AVL convocarà un ple el pròxim 11 de març per a elegir els nous acadèmics i cobrir les set vacants
2 març 2016 01:00h
Amalia Garridos i Joan Francesc Mira.

RedactaVeu / València.

La Junta de Govern de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua ha proclamat hui, una vegada feta la comprovació dels requisits i dels avals necessaris de cadascun dels futurs acadèmics, com preveu la mateixa institució normativa, les deu candidatures presentades dins del termini per a la renovació d’un terç del seus membres.

Els noms dels candidats que han acceptat participar en el procés de renovació són: Joan Rafael Ramos Alfajarín, Josep Martínez Pérez, Brauli Montoya Abat, Maria del Carmen Miquel Diego, Immaculada Cerdà Sanchis, Amàlia Garrigós Hernández, Joan Francesc Mira Casterà, Josep Lluís Lozano Lerma, Francesc Pérez Moragón i Abelard Saragossà Alba.

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua convocarà un Ple el pròxim 11 de març per a elegir els nous acadèmics i cobrir les set vacants. Per tant, de les deu candidatures proclamades hui només set arribaran a ocupar una cadira en l’entitat normativa, sempre que compten amb el vot favorable d’onze dels actuals membres.

Si en eixe Ple no es cobriren totes les vacants, se’n podran convocar altres posteriorment. El calendari preveu noves convocatòries els dies 17 de març, l’1 d’abril o el 8 del mateix mes. Si el 15 d’abril no s’han cobert les set places, s’obriria un nou període de presentació de candidatures. Els nous acadèmics prendran possessió del càrrec una vegada finalitze el procés.

Logo La Veu
 
next