Diari La Veu del País Valencià
15 anys d’espera per al requisit lingüístic en la funció pública
RedactaVeu / València

“Fa més de 15 anys que el requisit lingüístic, en la funció pública, es troba en estat d’espera. Des d’Escola Valenciana som conscients que una de les mesures més importants per a poder assolir la normalitat de la nostra llengua és la introducció d’aquest requisit lingüístic”, ha posat sobre la taula la representant d’Escola Valenciana, Sandra Serrano.

Durant la roda de premsa, que ha tingut lloc davant de la Conselleria d’Educació, Sandra Serrano, en representació d’Escola Valenciana, ha manifestat el caràcter “imprescindible i la necessitat ciutadana de derogar la LOMCE” i ha manifestat el seu suport a totes les propostes reivindicatives de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic.

Escola Valenciana, que forma part del grup de treball de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, ha presentat al conseller d’Educació, Vicent Marzà, el document de propostes de política educativa elaborat per la comunitat educativa i que “estableix un calendari d’objectius que cal prioritzar”.

Comparteix

Icona de pantalla completa