Diari La Veu del País Valencià
El mediàtic Lang Lang exhaureix entrades en el seu retorn al Palau de la Música
RedactaVeu / València

Lang Lang torna demà, dijous, al Palau de la Música de València amb un concert extraordinari fora d’abonament per a interpretar un recital amb obres barroques i romàntiques. El pianista xinés, un dels músics més compromesos i mediàtics de l’actualitat, ha tornat a esgotar les entrades de la sala Iturbi. Interpretarà una primera meitat dedicada a “Les estacions” de Piotr Ilitx Txaikovski i el “Concert italià” de Johann Sebastian Bach, i una segona part amb els Quatre scherzos de Frederic Chopin, on el públic podrà gaudir de la seua tècnica aclaparadora: virtuosisme, tècnica i un ús esplèndid del rubato per a interpretar el compositor polonès.

Aquesta serà la sisena ocasió que Lang Lang visita el Palau de la Música des que debutà a la sala Rodrigo en el 2003. Des d’aleshores, sempre ha tocat a la sala Iturbi, sala que sempre ha aconseguit omplir.

El pianista xinès Lang Lang.

Ha col·laborat amb directors com ara Barenboim, Dudamel i Rattle i també amb artistes de fora del món de la música clàsscia com el ballarí Marquese Nonstop Scott, Julio Iglesias i Herbie Hancock.

Impulsa el que anomena “la seua segona carrera”: portar la música a tots els xiquets a través del seu treball per a Nacions Unides com a missatger de la pau centrat en l’educació global i per mitjà de la Fundació Internacional de Música Lang Lang. La revista Time el va esmentar en el Time 100 com un símbol de la joventut de la Xina i el seu futur.

Comparteix

Icona de pantalla completa