Diari La Veu del País Valencià
Arriba al Musical ‘A Mano’

RedactaVeu / València

A mano és un èxit internacional des de la seua estrena en 2012. Els premis en festivals i la resposta del públic han aconseguit que aquest espectacle de la companyia de La Rioja El Patio haja viatjat per mig món. Fins al moment ja s’ha representat a 20 països i enguany ho farà també a Austràlia, Taiwan, Xile i el Japó.

Aquesta peça teatral per a tota la família és una reivindicació del treball artesanal que es podrà veure a l’escenari del Musical aquest dissabte i diumenge, 5 i 6 de març, en quatre funcions.

L’obra és una història d’amor en què el protagonista és una figura xicoteta de fang a la qual donen vida dos actors a quatre mans en una botiga. Una peça singular de teatre per a tota la família que ha aconseguit l’aplaudiment del públic i la crítica, que l’ha qualificat com “una xicoteta joia teatral, una obra artesanal exquisida”.

‘A Mano’ ha aconseguit difusió internacional i ha rebut premis en festivals espanyols (Lleida, FETEN, Encinart) i estrangers: premi al Festival Impuls de Bucarest (Romania), millor espectacle en Kuss Festival de Marburg (Alemanya) i millor interpretació en Festival valise (Polònia).

La companyia de La Rioja El Patio, fundada per Izaskun Fernández i Julián Sáenz-López, ha creat aquest espectacle “com una peça d’orfebreria, que es val del fang, d’objectes quotidians i d’un espai reduït per explicar una història plena d’emocions i sentiment”.

En poques paraules, teatre per a tota la família amb un llenguatge original i en xicotet format, que per les seues característiques de visibilitat està limitat a 85 espectadors per funció. Tot el públic estarà ubicat a l’escenari del teatre per poder gaudir d’A mano amb la proximitat que requereix l’obra. Funcions: dissabte, 5 de març (19:00 h / 21:00 h) i diumenge, 6 de març (18:00 h / 20:00 h). Preu: 8 €.

Comparteix

Icona de pantalla completa