Diari La Veu del País Valencià
CulturArts obri el 2n pla de coproduccions escèniques amb 160.000€ de pressupost

RedactaVeu / València.

CulturArts va publicar ahir les condicions del segon Pla de Coproduccions escèniques, així com els documents i annexos que calen per sol·licitar l’ajuda. Per això, com publica la seua web, indiquen que aquest pla es posa en marxa “amb la intenció d’oferir a la totalitat del sector escènic valencià que puga estar interessat la possibilitat de coproduir espectacles, CulturArts Generalitat presenta públicament un termini i unes condicions que són l’inici del 2n Pla de Coproduccions Escèniques, que permetrà estrenar diversos muntatges al llarg de la temporada 2016-2017”.

Pel que fa a muntatges seleccionats indiquen que “l’objectiu és posar en escena un màxim de QUATRE muntatges escènics de qualitat artística singular, de manera que almenys un espectacle serà de gran format i almenys un espectacle serà de format mitjà.

Igualment recorden que en 2015 es van coproduir els espectacles: La guerra dels mons 2.0, de L’Horta Teatre, Clandestino de Otra Danza, Nag i Nell de Perros Daneses i Acosos y derribos S.L., de Teatro de lo Inestable.

Podran trobar tota la informació i documentació accedint a la web.

Comparteix

Icona de pantalla completa