Diari La Veu del País Valencià
El Trofeu Diputació d’Alacant torna aquest cap de setmana amb partides emocionants

RedactaVeu / Alacant.

Es presenten partides prou interessants en la primera categoria de llargues com, per exemple, El Campello contra Beniamgrell, una bona ocasió per a valorar fins on pot arribar l’equip local, amb una pedra de toc com és l’actual subcampió. La Vila Joiosa i Mutxamel s’enfronten en un duel de necessitats. Són els equips que ocupen les dos últimes posicions i estan separats per només un punt. La Nucia rebrà la formació de Parcent, mentre que el campió, Sella, viatjarà fins a Murla.

El mateix passa en la primera categoria de palma, en què Benidorm rebrà l’equip de Murla, és a dir, segon contra tercer, separats per dos punts. Agost, el líder, rebrà a casa la visita de l’equip de Tibi B. Sella i Laguar lluitaran per no despenjar-se de les posicions de semifinals, mentre que Calp viatjarà fins a Tibi per a jugar contra la primera formació d’aquest club i tractar de sumar algun punt per primera volta aquesta temporada.

Pel que fa al grup de València de Llargues, l’equip de València-Més Pilota rebrà a casa els de Godella, mentre que Borbotó debutarà en aquesta lliga contra l’equip de Nàquera. Aquest grup el dominen de moment els de València, que en la primera jornada aconseguien un 10 a 0.

En la segona categoria de llargues, l’equip líder, Xixona, rebrà a Benidorm. Tormos, segon classificat, viatjarà fins Llíber, i Fondó tractarà de puntuar per primera volta a casa contra Crevillent.

Pel que fa a la segona categoria de palma, es disputaran les següents partides al grup A: Benimagrell-La Nucia, Sella A-Sant Vicent, Tibi A-Finestrat, Benimantell-Benasau. Al grup B es disputaran els següents enfrontaments: Poble Nou-Benidorm, Xàbia-Orba, Vall Laguar-Tibi B, Parcent-Sella B.

En la tercera categoria de llargues Parcent tindrà descans; el líder, Crevillent, rebrà a casa l’equip de Murla, mentre que l’altra partida de la categoria enfrontarà Agost i Xaló.

Poble Nou viatjarà fins a Sant Vicent en la tercera categoria de palma, Mutxamel rebrà a Crevillent, Relleu jugarà a casa contra Benifallim i Castells es desplaçarà fins a Finestrat.

Comparteix

Icona de pantalla completa