La Veu del País Valencià es presenta a la Marina Baixa

El Centre Social La Torreta de Benidorm acull l’acte de presentació del digital del País Valencià la vespra de la celebració del seu Consell de Seguiment en què es retrà homenatge al cantautor Paco Muñoz
4 març 2016 01:00h
Un moment de l'acte de presentació d'aquest digital a Benidorm.

L. Part / Benidorm.

La Veu del País Valencià continua donant-se a conèixer arreu de les comarques del nord, centre i sud del territori valencià. En aquesta ocasió, Benidorm (la Marina Baixa), és l’escenari on, en el moment de redactar aquesta informació, el coordinador de Publicitat, Miquel Pallarés, acompanyat per membres de l’equip de redacció, està presentant els pilars fonamentals d’aquest mitjà de comunicació en valencià.

“Tenim una idea, una ambició, que parteix de la humilitat i que encara que ambiciosa, no volem que se’ns escape: la nostra pretensió és crear un gran grup de comunicació valencià amb unes aspiracions que considerem legítimes i que ajuden a vertebrar el País Valencià”, ha subratllat Miquel Pallarés.

“El País –valencià- està totalment desvertebrat comunicativament. Som l’única comunitat autònoma que no té un mitjà de comunicació públic al nostre territori”: La Rioja, Castella, Madrid, tots tenen mitjans públics propis que parlen del seu territori, de les seues coses, i això  està provocant un desinterès i una pèrdua de valors que no podem permetre”, ha denunciat el coordinador Comercial i de Publicitat de La Veu.

Amb l’ajut de la projecció de diapositives, Pallarés i el que subscriu han resumit en 10 punts les característiques d’aquest digital, la major part de l’equip del qual viatjarà aquest dissabte des de la Marina Baixa a Alzira (la Ribera Alta) per tal de celebrar el Consell de Seguiment en què es retrà un merescut homenatge al cantant i escriptor Paco Muñoz.
 
 
Logo La Veu
 
 
next