Autors valencians exposen els seus projectes a productors de cara a la futura RTVV

EDAV ha convocat dimecres, dia 9, d'11 a 14h, a la seu de l’SGAE de València, una sessió de 'pitch' de continguts i formats
8 març 2016 01:00h
RedactaVeu / EP / València

L'associació d'Escriptors de l'Audiovisual Valencià (EDAV) ha convocat per a dimecres dia 9 de març una sessió de 'pitch' de continguts i formats. A l'encontre s'ha citat a les tres associacions de productors del País Valencià per a “generar el punt d'encontre que permeta donar visibilitat als projectes que estan gestant els autors valencians davant la imminent convocatòria pública de projectes per a la nova Radio Televisió Valenciana”.

La presentació dels projectes dels autors es farà amb un format de 'pitch', exclusiu per als socis d'EDAV, i la intenció és facilitar als creadors un espai en què poder exposar les seues obres als productors interessats a invertir en formats de ficció, entreteniment i altres continguts per a televisió, han explicat en un comunicat.

Els guionistes es mostren “preocupats pel disseny de continguts de la futura televisió autonòmica”, han ideat aquest encontre perquè, en paraules dels responsables de l'associació, els creadors són “la primera baula de la cadena de producció” i consideren que “tot creador té dret a que s'escolten les seues idees”.

“No tots els guionistes tenen un accés fàcil i directe a les empreses de producció. Amb aquest fòrum, els productors podran descobrir continguts i discutir sobre ells directament amb els creadors”, han explicat.

Més d'una dotzena de productors valencians, entre ells alguns dels més veterans, assistiran a la sessió, on podran escoltar els autors i presentar-los els seus projectes de primera mà. Quasi trenta projectes, entre els quals es troben sèries de ficció, programes d'entreteniment i altres formats televisius que es posaran sobre la taula el pròxim dimecres.

Logo La Veu

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next