La Diputació de València es personarà en el ‘cas Imelsa’

Crearà una comissió d'investigació sobre la presumpta trama de corrupció i realitzarà una auditoria ciutadana dels comptes de la institució
8 març 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

L'actual equip de govern de la Diputació de València crearà una comissió d'investigació sobre el cas Imelsa, que començarà a treballar quan s'alce el secret de sumari, i sol·licitaran personar-se en la causa com a acusació particular. Així mateix, realitzarà una auditoria ciutadania dels comptes de la institució i de totes les seues societats públiques.

Així ho ha anunciat el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, en roda de premsa en la qual ha explicat que l'objectiu d'aquesta triple acció és “conèixer tot el que ha ocorregut, depurar responsabilitats i que es retornen tots els diners defraudats”.

Rodríguez ha comparegut davant la premsa acompanyat per la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, el portaveu de València en Comú, Berto Jaramillo, la portaveu d'EUPV, Rosa Pérez Garijo, el portaveu del PSPV, Pablo Seguí, i el portaveu de Compromís, Xavi Rius.
 


next