Alzira Ràdio s’afegeix a les emissores que emeten ‘El Mural’ d’Escola Valenciana

Cada segon dimecres de mes, l’emissora local reemetrà el programa realitzat pels extreballadors de RTVV i presentat per Amàlia Garrigós
8 març 2016 01:00h
El Mural

RedactaVeu / Alzira.

Alzira Ràdio comença a emetre dimecres un nou programa. Cada segon dimecres de mes, de 19 a 20 h., l’emissora municipal alzirenya reemetrà la producció realitzada per Escola Valenciana, El Mural, el programa realitzat per extreballadors d’RTVV i presentat per la periodista Amàlia Garrigós. Cada mes, durant una hora, es desenvolupa una temàtica per mitjà de, com diu el títol, un mural de veus, geografia, cultura, política, música i col·lectius que dóna mostra de diversitat, diàleg i democràcia participativa.

D’aquesta manera aquesta vesprada es retrà homenatge a dones que han lluitat per assolir la igualtat que es reivindicava ahir en el Dia Internacional de les Dones, com ara Rosa Solbes, les Filadores de Velluters, les quals van fer vaga durant un mes en 1902 per a lluitar contra l’explotació laboral que patien; Carmen Garrigós, Eva Máñez, Susanna Ferrando, Pilar Almería, Pilar Mateo o les germanes Anna i Noèlia Puertes que han trencat esquemes jugant al raspall.


 
next