Auxili presenta 'L'ona', el nou videoclip del grup que ha estat gravat a l'Albufera. Vídeo

Aquesta cançó forma part del pròxim disc 'Instants cremant' (2016)
9 març 2016 01:00h
 

RedactaVeu / Ontinyent.

El grup ontinyentí, Auxili, ha publicat recentment el seu nou videoclip de la cançó 'L'ona', inclosa en el disc 'Instants cremant', que publiquen aquest dijous dia 10 de març. La gravació del mateix s'ha realitzat al parc natural de l'Albufera.

El grup ha fet saber, a traves de les xarxes socials, les motivacions per les quals han fet aquesta cançó. “Per a nosaltres representa tota la gent que ha lluitat a aquest territori i ens ha ensenyat què és la lluita, tota la gent que s’ha dedicat a conservar els tresors més grans que tenim i que no ha baixat mai el cap davant l’aïllament i la segregació, aquells qui actuant des d’estructures de base, des de plantejaments subalterns, han agitat la consciència i la mobilització social i han constituït l’impuls i el ciment de la transformació social que estem vivint els últims anys al País Valencià”, segons han explicat.
 

El videoclip ha estat dirigit i gravat per Vicent Chanzà i l'edició i muntatge ha sigut a càrrec de Andrés Senatore. Pel que fa a l'enregistrament de la cançó, s'ha fet a WZ Estudi, a Borriol, per Samuel Ferrer i ha estat masteritzada a Sage Audio, a Nashville (Tenessee). 'L'ona' forma part del disc “Instants cremant” (Propaganda pel Fet!).

Pròxims concerts

04/09/2016   València (Benimaclet) — carrer Daniel Balaciart, s/n - València
04/15/2016   Madrid — sala Penelope, 15,16 i 17
04/22/2016   La Cellera de Ter
04/23/2016   Vall d’Alba
04/29/2016   Viñarock, 28, 29 I 30 — Villarrobledo

Logo La Veu
 
next