Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo: ‘A mí eso de la censura me la pone dura’. Vídeo inèdit

RedactaVeu / València.

Dimecres va tindre lloc l’acte organitzat pel CRAC de la Universitat de València i el Col·lectiu cultura crítica en què es convocava els sectors culturals valencians i obert a tothom qui vulguera assistir-hi, per palesar censures viscudes al llarg dels governs del PP.

Una d’aquestes intervencions fou la de Xavi Castillo, qui mitjançant un vídeo emès a la Sala de la muralla del Col·legi Major Rector Peset, al qual ha tingut accés La Veu, va explicitar censures viscudes pel còmic. Així, començà per qui ha estat un dels seus principals censors, l’expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus, qui segons Castillo li deia: “A mi eso de la censura me la pone dura”.

Seguidament rememora un intent de censurar-lo recentment, quan recorda la darrera actuació a Nules amb Veriueu-ho! aquest cap de setmana i l’intent del retor de censurar l’espectacle “hemos protestado”, llig Castillo que escriu el retor, “però nos han dicho que es un humorista y hay que tomárselo como lo que es”, segueix explicant el còmic, qui conclou dient “a mi els qui m’han amargat la infància són els retorets, de merda”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa