Diari La Veu del País Valencià
Noves protestes ‘per unes falles lliures de crueltat animal’

RedactaVeu / València.

L’objectiu de la protesta que tindrà lloc hui diumenge 13 de març a la plaça de l’Ajuntament de València és que “la gent entenga que els animals pateixen de veres, que són animals que no volen morir, que tenen por i que lluiten desesperats per la seua vida com ho faríem cadascun de nosaltres”, expliquen Andrea Domingo i Carmen Moll, membres de l’entitat organitzadora.

A les 11 del matí està prevista l’escenificació d’aquesta segona protesta d’AnimaNaturalis -després de la celebrada ahir dissabte, en la qual participaren un centenar d’activistes ensangonats, ells amb el mocador faller al coll i espardenyes i elles amb les trosses i les peinetes tradicionals de les falleres- i en la qual es quedaran mig nuets, coberts de sang i mostrant un cartell amb la petició “Volem unes Falles sense sang”.

Una hora més tard, a les 12 hores i fins les 14, està previst un “acte pacífic” contra la massacre que patiran quasi 100 bous durant aquestes festes. La concentració antitaurina tindrà lloc al Passeig de Russafa de València. Els organitzadors recomanen als participants vestir de negre.

Precisament, ahir, en la primera de les actuacions d’AnimaNaturalis contra la celebració d’aquests “cruels festejos”, participaren un centenar d’activistes vestits de negre -i amb careta de bou- per tal de donar visibilitat a tots els animals que moriran en l’arena durant els 10 dies de la Fira de Falles d’enguany.

Comparteix

Icona de pantalla completa