Diari La Veu del País Valencià
La pilota torna a estar present al Festival Diània d’Ontinyent

PilotaVeu / Ontinyent.

Estes festes de Setmana Santa, concretament els dies 24, 25 i 26 de març torna el Festival Diània a Ontinyent. Concretament la tercera edició d’un festival que ja s’ha convertit en un referent de les comarques centrals valencianes i una aposta clara per a milers de joves per passar les vacances acompanyats del millor ambient, bona música i moltes activitats.

Una d’aquestes activitats que torna al cartell per quedar-se és el II Campionat de Raspall del festival Diània, un campionat que després de l’èxit de participació de la passada edició torna a disputar-se al Trinquet d’Ontinyent els dies 25 i 26 i on es podreu inscriure tots aquells que vulgueu participar fins al proper 23 de març.

El trinquet d’Ontinyent durant la passada edició. Foto: Festival Diània

Informació d’inscripció al següent enllaç: http://festivaldiania.com/

El campionat de pilota s’ha convertit en tradició en festivals històrics com el Feslloch, el Festivern o l’Aplec dels Ports i enguany tornarà per segona vegada al Diània, iniciativa que va començar la passada edició el col·lectiu cultural “el Ganxo” de Benigànim.

Així que ja sabeu, si voleu gaudir de la bona música i de la millor pilota valenciana durant les vacances de Setmana Santa, el Festival Diània a Ontinyent és el teu lloc!

Comparteix

Icona de pantalla completa