Diari La Veu del País Valencià
Educació premia l’esforç i mèrit de 581 alumnes de Primària de la demarcació d’Alacant
RedactaVeu / Alacant

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, acompanyat pel secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, ha presidit hui a l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) el primer acte de lliurament de premis extraordinaris al rendiment acadèmic d’Educació Primària corresponents al curs 2014-2015. Els premis reconeixen l’esforç i el mèrit de 581 alumnes de la demarcació d’Alacant que s’han distingit en els seus estudis durant aquesta etapa escolar. A l’acte, al qual han assistit les famílies dels premiats i una representació dels seus centres, l’alumnat premiat ha rebut un diploma que ha sigut lliurat pel conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i per altres autoritats de l’àmbit educatiu.

El conseller, Vicent Marzà, ha felicitat l’alumnat premiat: “Gràcies al vostre treball, però sobretot a la motivació i a la curiositat per a aprendre dia a dia el que us ha empès fins ací”. A més, el conseller ha fet extensiva la felicitació “a les famílies, als centres i als docents que tenen molt a veure amb aquests premis, perquè en definitiva tots compartim el fet d’educar i això vol dir que tots ensenyem i tots compartim aprenentatges”.

Finalment, el conseller ha recordat que “hi ha molts altres alumnes que treballen dia a dia a les aules de tot el territori valencià i que no estan hui ací, però que mereixen per part nostra el major dels reconeixements”.

Pròxims actes de lliuraments de premis a Castelló i València

En total, els premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2014-2015 seran lliurats a un total de 1.835 alumnes de centres de tot el territori, dels quals 581 pertanyen a la demarcació d’Alacant, 209 a la de Castelló i 1045 a la de València. És per això que s’han programat 4 actes amb l’objectiu de descentralitzar la iniciativa i facilitar l’assistència als alumnes i les seues famílies.

Així, l’acte celebrat hui a Alacant tindrà la seua continuïtat al Palau de Congressos de Castelló, el pròxim dimarts 22 de març. A la ciutat de València s’han programat dos jornades a les Arts el 19 i 20 d’abril. En tots els actes es lliuraran els premis a l’alumnat de Primària, a excepció de l’última sessió de l’acte del dia 20 d’abril a València, en el qual es lliuraran els premis corresponents a les etapes d’ESO i Batxillerat de tot el territori.

Comparteix

Icona de pantalla completa