El NULES SONA comptarà, entre altres, amb Assekes, Tardor, Égalité i Smoking Souls

El concert tindrà lloc el pròxim dissabte 16 d’abril a Nules (la Plana Baixa), a més, l'entrada serà gratuïta
23 març 2016 01:00h

RedactaVeu / Nules.

El pròxim dissabte 16 d’abril a Nules s'ha organitzat el Festival NULES SONA amb la participació de grups destacats del panorama musical valencià. El concert, d'entrada gratuïta, començarà a les 22 hores i se celebrarà a les Pistes Esportives ubicades al Carrer les Alqueries.

Per l'escenari passaran Assekes, Tardor, Égalité, Smoking Souls i els DJ’s Malditos Barbudos. Des de Benifaió (la Ribera Alta), Assekes continua amb la gira de presentació del seu nou disc publicat el passat mes de febrer, Un nou camí (Autoeditat, 2016), i farà parada a Nules on tocaran les noves cançons juntament amb els temes destacats del primer EP, Rebels o la cançó més coneguda, Mero.

Després d’un any 2015 amb més de quaranta concerts, Tardor ha iniciat una nova gira en la qual  continuaran presentant el seu recent disc, Una ciutat invisible (Mésdemil, 2014), i el nou tema estrenat la setmana passada, L’Eufòria, tema que de ben segur farà ballar els assistents.
 

Des de Borriol (la Plana Alta) arriba un dels grups més destacats de les comarques del nord, Égalité, que presenten el seu primer disc Surt el Sol (Autoeditat, 2014), que conté temes que combinen reggae, rock i ska. Després d’haver estat durant el 2015 al Cova Rock, Feslloch o la Sala Matisse els borriolencs faran un dels primers concerts de la gira 2016 a la població de la Plana Baixa.
 
Nules Sona 2016

Tanquen el cartell els pegolins Smoking Souls que continuen la gira 2016 presentant un dels discs de rock més destacats del 2015, Nòmades (Propaganda pel fet, 2015). En desembre estrenaren un nou tema, Nit Salvatge, que es va convertir en la cançó del Festivern. Finalment, la nit es completarà amb una sessió d’indie-rock de la mà del DJ d’Orpesa Malditos Barbudos.

El concert està organitzat per l’Associació Cultural la Corretjola, l’Ajuntament de Nules, l’Associació de pubs de Nules, Pollos Planes, Levante de Castelló i BonÀrea Nules.

La Veu del País Valencià
 
next