Diari La Veu del País Valencià
Na Jordana guanya el primer premi d’Infantil amb ‘Muac’

RedactaVeu / València.

La Falla Infantil de Na Jordana ha aconseguit el primer premi de la secció Especial de les Falles de 2016, segons ha anunciat el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera (JCF), Pere Fuset.

El monument és obra de l’artista faller Joan S. Blanch. Sota el lema ‘Muac’, la falla retrata una besada com una expressió social, de salutació, de respecte o d’amor.

Després de Na Jordana, el podi el completa en la segona plaça la falla de la comissió Mestre Gozalbo-Comte d’Altea, d’Iván Tortajada, i en tercer lloc la ‘falleta’ de la comissió de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, de l’artista Julio Monterrubio.

La llista segueix, en aquest ordre, amb Gayano Lluch-Doctor Marque Merenciano; Malva-Rosa-Antoni Ponz-Cavite; Convent de Jerusalem Matemàtic Marzal; Císcar-Borriana; Sueca-Literat Azorín; i Barri Beteró.

En l’apartat d’Enginy i Gràcia, el primer premi ha sigut per a la falla Na Jordana, seguida de Gayano Lluch-Doctor Marque Merenciano i la comissió Duc de Gaeta-La Pobla de Farnals.

Falla infantil Na Jordana.

Comparteix

Icona de pantalla completa