Diari La Veu del País Valencià
Marzà amb les falles d’Alzira i el Patrimoni de la Humanitat
Xavier Pérez / Alzira.

El conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, ha visitat aquest dimecres la ciutat d’Alzira per polsar en directe el gran ambient que es respira de festa i falles en la que és la segona potencia mundial en falles.

Marzà ha arribat a la casa consistorial i ha sigut rebut per l’alcalde Diego Gómez (Compromís) i part del seu equip de govern del PSPV-PSOE, a banda de regidors del PP i C’s. Després de signar en el llibre d’or ha declarat als mitjans de comunicació que la Conselleria ha treballat “des del primer dia braç a braç amb la JCF i amb Pere Fuset per impulsar aquesta festa com a Patrimoni de la Humanitat”.

“Estem donant a conèixer a l’àmbit internacional la nostra festa i estic segur que arribarà el reconeixement que serà el fruit del treball de totes les persones que formen part de la festa”, ha dit Marzà.

Per altra banda, sobre els atacs a Compromís d’alguns sectors i del PP sobre que les falles s’acabarien, Vicent Marzà ha afirmat que “al remat el temps posa en el seu lloc aquestes exageracions, nosaltres estem potenciant la festa i les tradicions valencianes”.

Després el conseller assistirà a la mascletà i visitarà el casal de la Falla la Malva, comissió guanyadora del premi de foment ús del valencià de la Conselleria.

Comparteix

Icona de pantalla completa