Diari La Veu del País Valencià
‘Visca les falles!’, nou títol de la col·lecció ‘Anem de festa’
RedactaVeu / València

‘Visca les falles!és el quart títol de la col·lecció de narrativa infantil ‘Anem de festa’, que explica als més menuts les característiques de les festes valencianes més destacades. Els llibres estan protagonitzats per famílies en què un adult explica als xiquets en què consisteix la festa i els fa de guia per a descobrir-ne els detalls. L’objectiu no és només descriure les celebracions, sinó contribuir a continuar-les a fi de despertar l’estima i la curiositat dels xiquets i les xiquetes. Es tracta d’una aposta de Tàndem per les tradicions valencianes, per tal de fomentar-les entre els més menuts i fer-ho de la mà de diversos escriptors i il·lustradors valencians.

L’autora, Teresa Broseta (València, 1963), ha escrit nombrosos llibres de literatura infantil. La seua obra ha estat reconeguda amb diversos guardons, com el Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal i el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre.

El 25 d’Abril, títol següent de la col·lecció

‘A l’escola celebrem la pau, no les guerres’, pensa Eduard corprès per la celebració del 25 d’abril i la batalla d’Almansa.. Però, aleshores, apareix la Núria i en Colomet. Amb ells, Eduard coneixerà què van ser els Furs, per què lluitaven els maulets i qui fou el general Basset.

La col·lecció està formada per sis títols, el primer dels quals és ‘El 9 d’Octubre’, de Vicent Sanhermelando i amb il·lustracions de Jesús Huguet. Completen la sèrie ‘Moros i Cristians’, de Mercè Climent, amb il·lustracions de Javier Lacasta; ‘La màgia del Nadal’, de Francesc Gisbert, il·lustrat per Rosanna Crespo i Quique Soler; ‘Magdalena vítol!’, de Pep Castellano, amb il·lustracions de Calo, i ‘El 25 d’Abril’, de Pepa Guardiola, amb il·lustracions de Fran Parreño.

Consulta ací la fitxa del llibre.

Comparteix

Icona de pantalla completa