Diari La Veu del País Valencià
Quart de Poblet commemora el 25 d’Abril i homenatja a Al Tall i la Nova Cançò

RedactaVeu / Quart de Poblet

Els actes de la Setmana Cultural organitzada en Quart de Poblet porten com a lema la frase Quart de Poblet passa en flames, en record del saqueig i incendi de Quart de Poblet perpetrat el 17 de gener de 1706 per les tropes borbòniques, durant la Guerra de Successió. El grup valencià Al Tall recull la frase en la cançó Processó.

Els actes començaran el dilluns, 22 d’abril, a les 19 hores, amb un homenatge al grup valencià Al Tall, a la Casa de Cultura. L’endemà, s’inaugura una exposició d’acordions.

Dimecres, 24 d’abril, l’economista Josep Maria Jordan i Galduf presentarà el seu llibre Europa, el somni i la realitat. El dijous, 25 d’abril, el cor Les Veus del Túria, de l’Ateneu de Benaguasil, presenta l’espectacle Potser cal ser valents altre cop, un homenatge a la Nova Cançó.

Homenatge a Al Tall a Alcant-Escola Valenciana

Els actes acabaran divendres, 26 d’abril, amb jocs de carrer i animació infantil i amb un sopar popular en faixa i un bureo, a càrrec del Grup de Danses de Quart de Poblet.

En la setmana cultural col·laboren les següents entitats: El Mussol, Colla Va de Bo, Grup de Danses de Quart, L’Estornell, Col·lectiu local Compromís de Quart, EUPV, PSOE, ACPV, Escola de Música SAM La Unió, Amics de la Passejà, Quart de Poblet Història i Patrimoni, Llibreria Llum de Lluna, Ateneu Cultural de Benaguasil, Clarió (recursos socioeducatius) i la revista Saó.

Els organitzadors agreixen a l’ajuntament de Quart de Poblet la cessió d’espais públics per a la realització de les activitats.

>

Al Tall, ‘Lladres

Comparteix

Icona de pantalla completa