El desenvolupament de les noves tecnologies i les necessitats de mobilitat han obligat que les empreses millorin les seves operacions i generin nous processos en l’emmagatzematge i accés a la informació. Dit avanç, ha creat plataformes que simplifiquen, administren i virtualitzen els centres de dades; tal és el cas del còmput al núvol, també conegut com a cloud computing, sistema que opera automàticament a través d’internet, sense la necessitat de la presència d’una persona física i que a més pot ser gestionat en qualsevol moment.

L’ús d’aquesta tecnologia a Mèxic ha anat en augment, tan sols en 2015, el 62% dels grans corporatius van utilitzar el cloud empresarial i prop del 45% de les mitjanes organitzacions van començar a adoptar aquestes solucions. D’acord amb Parallels, s’estima que en els propers anys, el 70 i 80% de les empreses mexicanes ja es trobi en el núvol, esperant que per a finals de 2016 el mercat obtingui un valor proper als 15.831.000 de pesos.

Si bé es té un alt creixement, encara hi ha milers de companyies que no han invertit en aquest sistema, entre altres coses, per la falta de capacitació i especialització en el tema. Preocupada per aquesta qüestió que afecta a les empreses, Expo Tecnologia, TIC i Seguretat 2016, presentarà el seu Cloud Day, espai que mostrarà els beneficis empresarials d’evolucionar cap als serveis en el “núvol” on, a través d’experts s’exposaran les tendències i oportunitats que ofereix, així com els nivells de millora en gestió d’informació.

El programa abordarà temàtiques com:

El núvol és sinònim d’èxit, conegui el poder de la seva tecnologia – Microsoft

Com seran les empreses del fututo amb el cloud computing? – Google Cloud Platform

El núvol híbrida, el camí cap a la virtualització de dades – BEEVA

Negoci: La selecció correcta del núvol – EMC2

Expo Tecnologia, TIC i Seguretat 2016 es realitzarà del 19 al 21 d’abril a Centre Banamex, Ciutat de Mèxic, en un horari de 13:00 a 20:00 hrs.

Esdeveniment gratuït amb pre-registre per a professionals del sector. Per a més informació visita: www.expo-tecnologia.com

Comparteix

Icona de pantalla completa