Diari La Veu del País Valencià
Benlloch inaugura la XV Mostra de Vins i Productes de la Terra aquest dissabte

RedactaVeu / Benlloc

Benlloch enceta, aquest dissabte 19, un cap de setmana ple d’activitats culturals integrades dins de la programació de la XV edició de la Mostra Belloquina de Vins i Productes de la Terra. La inauguració tindrà lloc a les 11h del matí i estarà presidida pel regidor de Foment, Vicent Casanova, al què acompanyaran alcaldes i regidors de les localitats veïnes.

La Mostra arrancarà amb una ‘marxa cavallista’ que realitzarà una ruta turística pel terme de Benlloch i continuarà amb l’obertura del mercat de productes tradicionals i la ‘Fireta del Vi’, que comptarà amb la presència de 10 cellers que formen part de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) de Castelló.

Exposicions d’alta costura

Més tard, s’obriran les portes de les dues exposicions d’indumentària que romandran obertes durant el cap de setmana. La primera és una col·lecció de vestits d’alta costura de finals del segle XIX i principis del XX, que inclou peces de dissenyadors prestigiosos com Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani o Balenciaga, entre d’altres. La segona fa un repàs a la roba tradicional dels homes i les dones de Benlloch de principis del segle XX.

Durant la jornada de dissabte arribaran a Benlloch més de 150 pensionistes a través del programa ‘Pack jubilats’ que ha posat en marxa l’Ajuntament i que gaudiran de les activitats previstes durant la jornada. La programació de demà inclou un tast de vins comentat i obert al públic, el concurs de Tir i Arrossegament i les actuacions d’Urbàlia Rurana i la Banda Amor a l’Art, així com la ‘Fira d’oficis’. Una de les novetats d’aquesta edició es el dinar popular que s’ha organitzat a l’envelat del carrer la Llibertat i al què pot inscriure’s qualsevol persona. A més, com tots els anys, la fira compta amb un espai de jocs populars per als xiquets i xiquetes amb monitors.

Comparteix

Icona de pantalla completa