Diari La Veu del País Valencià
Minut de silenci del Govern valencià per la tragèdia de Freginals
RedactaVeu / València

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit al minut de silenci convocat pel Consell en memòria de les víctimes de l’accident ocorregut aquest diumenge a Freginals.

“Estem ací per a testimoniar la nostra solidaritat i dolor” amb les famílies de les joves mortes, així com de tots els ferits, ha indicat Puig.

El president ha assenyalat que, des de la Generalitat, “volem compartir la tristesa i solidaritat” tot i sabent que el dolor que estan patint les famílies “és intransferible”. En paraules de Puig, es tracta d’un accident “terrible i lamentable” més encara quan “unes hores abans havíem estat compartint amb aqueixes xiques la festa i ara compartim el dol de les seues famílies”.

Al minut de silenci ha assistit també l’alcalde de València, Joan Ribó, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, i la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, entre altres autoritats.

Per la seua banda, l’equip directiu i treballadors i treballadores de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, juntament amb la titular de l’àrea, Mónica Oltra, s’ha sumat al minut de silenci convocat pel Consell, en memòria de les víctimes de l’accident d’autobús de Freginals.

Ximo Puig va traslladar ahir diumenge les seues condolences al seu homòleg català Carles Puigdemont, i li va oferir “els mitjans tècnics i humans que puga necessitar Catalunya”.

Comparteix

Icona de pantalla completa