Diari La Veu del País Valencià
Concentracions en la UV en record de les víctimes de l’accident de Freginals
RedactaVeu / València

A les portes de l’edifici del Rectorat, s’han concentrat l’estudiantat i els membres de l’equip rectoral encapçalats pel rector Esteban Morcillo. Ha sigut a les 12h i s’ha guardat un minut de silenci en record de les joves i en suport als seus familiars i companys.

La Universitat ha expressat en un comunicat el seu més profund condol a les famílies de les víctimes de l’accident de trànsit i ha convidat la comunitat universitària a expressar la seua solidaritat amb un minut de silenci que s’ha celebrat hui a les 12 hores amb concentracions a les portes del Rectorat i dels edificis dels campus universitaris. La Universitat de València s’uneix, així, a les mostres de condol expressades per la comunitat universitària.

La Universitat de València, compromesa amb el programa Erasmus, s’uneix a les mostres de condol expressades per la comunitat universitària a les famílies i els companys de l’estudiantat d’universitats catalanes que ha estat víctima d’un accident de trànsit que ha tingut lloc el 20 de març a la AP-7 a Freginals (el Montsià, Tarragona).

El Consell de Direcció de la Universitat de València, d’acord amb les universitats públiques del País Valencià i amb la secció de València de l’associació Erasmus Student Network, se suma als dos dies de dol oficial decretats per la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, ha convidat tota la comunitat universitària a unir-se a la convocatòria de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i la Conferència de Rectors de les Universitats Públiques Valencianes (CRUPV) i ha expressat la seua solidaritat amb les víctimes de l’accident concentrant-se a les portes del Rectorat i dels edificis dels campus universitaris per a fer un minut de silenci hui a les 12 hores.

El delegat d’Estudiants de la Universitat de València i el president de la secció de València de l’Erasmus Student Network han participat aquest dilluns en l’acte institucional en record de les víctimes organitzat per la Universitat de Barcelona.

Comparteix

Icona de pantalla completa