Compromís diu que l'aeroport de Castelló no és “viable” en les actuals condicions

Mulet ha assegurat que un avió cada dos o tres dies “corrobora que les coses no s'han fet bé”
21 març 2016 01:00h

RedactaVeu / EP / Castelló de la Plana.

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha assegurat aquest dilluns que un avió cada dos o tres dies “corrobora que les coses no s'han fet bé” en l'aeroport de Castelló, ja que “un aeroport no és viable en aquestes condicions”.

Mulet ha visitat aquest dilluns les instal·lacions de l'aeroport de Castelló, convidat pel director de l'empresa pública Aerocas, Joan Serafí Bernat, qui li ha mostrat tots els racons de l'aeròdrom i li ha exposat els principals problemes i reptes que ha assumit acceptar aquest nomenament.

“Hui, un aeroport buit completament i sabent que la resta de la setmana es rebran com a molt tres vols, i com a molt quan es reprenguen els vols a Bristol estem parlant de cinc vols setmanals, corrobora que les coses no s'han fet bé, ja que un aeroport no és viable en aquestes condicions”, ha assegurat Mulet.

El senador de Compromís, ha insistit que “estem parlant d'un sense sentit, d'un projecte sense justificació econòmica prèvia, amb una ubicació escollida arbitràriament que sols responia a interessos personals, amb un disseny i plantejament erronis”.
 
Carles Mulet
Carles Mulet i Joan Serafí Bernat a l'aeroport de Castelló. Foto: EP.
 
Reflotar

Per a Mulet, l'Administració Autonòmica “pot analitzar amb serenitat si ix més a compte revertir el lloc al seu estat anterior o intentar traure-li profit sabent que genera una despesa enorme de diners públics, amb el handicap que els milions d'euros ja estan gastats i el contracte amb Lavalin blindat. Així és com actuà a la desesperada el PP, els que eren uns grans gestors”.

El senador ha posat en valor l’interès de l'actual direcció en “intentar reflotar i fer rentable el que s'ha convertit en una icona de la mala gestió, de la bombolla immobiliària i del caciquisme”.

La Veu del País Valencià
 
next