Diari La Veu del País Valencià
Miguel, Pere i Hèctor II primers finalistes del Circuit
PilotaVeu / Vila-real

El trio de Miguel, Pere i Héctor II va donar la sorpresa a Vila-real i s’ha plantat en la final de la Lliga Professional d’Escala i Corda. Ara ja es troba a l’espera del que puga passar demà a Pedreguer, on es juga l’altra partida decisiva de semifinals.

Al trinquet Salvador Sagols de Vila-real, amb una bona entrada, l’equip de Miguel s’ha imposat al de Pere Roc II, Dani i Tomàs II per 60-50.

Miguel estigué molt encertat i els seus companys, també, perquè Pere va tornar a la versió bona de la primera de les tres partides de semifinals i Héctor II no va desentonar en cap moment.

Pere jugant de volea, amb Miguel i Hèctor. Foto: Valnet

Per contra, Pere Roc no tingué el millor dia i va cometre algunes errades en el rebot. I encara que Dani i Tomàs estigueren bé, la pugna es va desequilibrar a favor de Miguel, que va rebre les millors ovacions.

Tomàs jugant de volea, junt a Dani i Pere Roc II. Foto: Valnet

El marcador va anar igualat fins a 45, fruit d’una pugna intensa. Però Miguel va poder trencar un joc del dau a Pere Roc i s’avançaren 55-45. Això els va donar la victòria per dos jocs, 60-50. I també trencava el pronòstic de les travesses, perquè donaven de cinc d’eixida a la mà dels que perderen.
Pedreguer definirà el cartell

El segon finalista es coneixerà aquest dissabte, que és quan tornaran a enfrontar-se els protagonistes de la segona semifinal, l’equip de València de Soro III i Salva i el de Vila-real de Francès, Félix i Carlos. La partida tindrà lloc al trinquet de Pedreguer i començarà a les 17.00 hores. Serà la primera de la vesprada.

Les dues partides anteriors, a més de magnífiques, van estar molt igualades i es van resoldre pel mateix resultat de 60-50. El primer punt el va aconseguir la parella a Pelayo, mentre que el trio va igualar a Guadassuar.

El gran rendiment oferit pels dos equips en eixes partides permet pensar que la confrontació de desempat també serà de les que fan afició.

Clica al següent enllaç per a veure per a més informació sobre la Lliga d’Escala i Corda 16

Comparteix

Icona de pantalla completa