Diari La Veu del País Valencià
La Veu estrena en exclusiva el 4t videoclip d’’Estacions són cançons’ de VerdCel

RedactaVeu / València

El grup d’Alcoi, VerdCel, està celebrant els deu anys de cançons, una commemoració que està comptant amb diferents fites aquest any. Per això, han llançat el disc recopilatori Estacions són cançons el qual poden descarregar-se gratuïtament accedint a la web del grup.

El disc compta amb 13 cançons més el bonus track Fundes i al llarg d’aquests mesos diversos realitzadors han elaborat quatre videoclips de quatre cançons de VerdCel, contingudes al disc commemoratiu que serà presentat el proper 3 d’abril al CAT de Gràcia dins del Festival Internacional de Cançó BarnaSants.

La font i l’excursionista fou realitzat per Tubal Perales (Mésdemil), qui ha realitzat audiovisuals per a La Gossa Sorda, Pau Alabajos, Rapsodes i Aspencat. Així, aquest fou el primer videoclip que llançà VerdCel, on Perales plantejà al grup escalar fins al cim més alt del País Valencià, el Penyagolosa, per “viure l’experiència i gaudir del camí tal com explica la mateixa cançó”.

>

Més tard el seguiren Riu força realitzat per Juan Miguel Morales i Guillem Izquierdo on treballen conceptes associats a la cançó com ara el paisatge del cos i el cos com a paisatge, la Terra i la Carn, la ‘Pacha Mama’, Carn i Terra, al remat un treball centrat en la natura i el cos, l’ésser humà, on Alfons Om apareix filmat “de manera fresca, gairebé casual, envoltat de natura i amb la ciutat de fons llunyana”.

>

El pou fou realitzat per Daniel Olmo (Estudi Grafema), qui ha fet treballs gràfics per a Remigi Palmero, Òscar Briz, Eduard Iniesta, Guillem Soldevilla o les il·lustracions de Com un record d’infantesa de Feliu Ventura, però que ací descriu el videoclip com un “treball conceptual, plàstic a partir de diferents textures i petits detalls” . El resultat d’El Pou (inclòs en el disc: Els dies de Sauri) és d’un atractiu estètic remarcat i d’una senzillesa notable, on les petites clarícies es fan la diferència, fruit d’un treball minuciós i elaborat. Així doncs, demà i de manera exclusiva La Veu estrenarà el quart videoclip i definitiu que acompanya aquesta celebració, una efemèride que viurà un dels moments de màxima joia el proper 3 d’abril al CAT de Gràcia dins del Festival internacional de la cançó Barnasants on VerdCel presentarà el disc Estacions són cançons.

>

Dimecres 30 de març, La Veu estrenarà el quart i darrer videoclip d’Estacions són cançons, el disc recopilatori de VerdCel. De moment però, podem revelar que portarà per títol Fulla perenne i que ha estat realitzat per Laura Vaughan. Tanmateix haurem d’esperar a demà per poder gaudir d’aquest últim videoclip.

Comparteix

Icona de pantalla completa