Puig i Ferri mostren el seu descontent per la no petició d'acta dels regidors del PP

La determinació presa pel Comitè Nacional de Drets i Garanties del PP, fa que als regidors populars valencians se’ls suspenga de militància, però no se’ls demane l’acta
29 març 2016 01:00h

RedactaVeu / EP/ València.

Després de la notícia prèviament publicada a La Veu: “El PP suspèn de militància els regidors de València, però continuaran com a trànsfugues”, ara el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com el síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, han manifestat el seu descontent respecte a aquest anunci.

El president ha mostrat la seua reacció explicant que “el que ha passat en el PP és una posició un tant cínica, perquè es mantenen dins del grup popular i el que s'havia dit des del Partit Popular de la Comunitat Valenciana és que se'ls volia apartar”.

A més, Puig ha continuat dient que “crec que estem davant un cas de finançament il·legal que és molt greu i que ve després de tants altres. El PP ha de fer un servei a la Comunitat amb l'assumpció de responsabilitats polítiques, ja que és evident que qui ha estat un quart de segle governant en València no pot no assumir la responsabilitat política derivada per haver anat a les eleccions dopats”.

Manca d'autoritat de Bonig

També el síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha reaccionat a aquesta notícia manifestant que, “després del colp de timó que ha donat la direcció del PP en Génova, permetent que els regidors imputats del grup municipal valencià del PP continuen mantenint la seua acta, ha fet palès que la presidència d’Isabel Bonig al capdavant del Partit Popular en la Comunitat Valenciana passa per hores molt baixes. Es va comprometre que els regidors imputats deixaren l’acta o deixaren el grup municipal. I no ha passat ni una cosa ni l’altra”.

Segons Ferri, “la decisió presa des de Madrid fa que la presidenta regional no pinte fava, i demostra que qui realment continua manant en el PP valencià és l’exalcaldessa de València, Rita Barberà. És eixa la renovació que han intentat vendre’ns?”.

El síndic de la coalició a més ha continuat explicant que “per altra banda, mentre els actuals regidors del grup municipal del PP no tornen les seues actes, això suposa que el grup municipal continuarà cobrant les subvencions públiques, tenint el 90% dels seus membres imputats i ara com a regidors independents continuant en el grup popular”.

La Veu del País Valencià
 
next