Sorlí: ‘Castor ha sigut una fàbrica de diners per a Florentino i per als bancs’

La diputada al Congrés espanyol per Compromís, Marta Sorlí, ha carregat durament contra els responsables polítics del PSOE i del PP per la gestió del projecte Castor en la comissió d'energia d'aquest matí
29 març 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

La diputada al Congrés espanyol per Compromís, Marta Sorlí,  ha criticat el PSOE i el PP per tractar d'esprémer els recursos dels pobles de Castelló: “Açò era un ‘pack’ complet de Castor al Maestrat, de ‘fracking’ al Maestrat i als Ports, i de prospeccions petrolíferes a la Plana Alta”, ha indicat.

Per a Sorlí aquest tipus d'infraestructures són les úniques que es volen construir al nostre territori ja que, apunta, “des de Madrid no s'han escoltat mai, ni s'han volgut escoltar, els terratrèmols que s'han creat”.
 
Sorlí aposta per desmantellar la planta “al més prompte possible” i exigir responsabilitats. “Castor ha sigut una fàbrica de diners per a Florentino i per als bancs”, ha afirmat.

A més, la diputada nacionalista ha ironitzat sobre els motius reals de la construcció de la planta Castor a l’indicar: “Quan es vulga tornar a passar diners públics a mans privades, evitem tot aquest teatre i inventen vostès una nova trama de corrupció, que sempre els quedarà el Senat per poder aforar les persones responsables”.
 
next