Bonig insisteix que els edils del PP de València deixen l'acta, malgrat la posició de Gènova

Afirma que sí que manté relació amb Barberá encara que "ara parlen menys" i diuen que els regidors atribueixen la seua situació a una ‘vendetta’ d'assessors
30 març 2016 01:00h

RedactaVeu / EP / València.

La presidenta del Partit Popular valencià, Isabel Bonig, sosté que encara hi ha "marge" perquè els edils populars del grup municipal en l'Ajuntament de València que estan investigats en el cas Imelsa lliuren la seua acta, per la qual cosa ha reiterat la seua "confiança" perquè ho facen. Així mateix, ha recalcat que en aquesta decisió se sent " recolzada totalment i absoluta " per la direcció estatal del seu partit.

Així ho ha expressat la dirigent dels populars valencians en una entrevista en Onda Cero.

Preguntada per si creu que encara és possible que els edils renuncien a l'acta, Bonig ha dit que sí perquè no ha acabat el termini que se'ls va donar i Gènova segueix el procediment de l'expedient informatiu que ha obert.

La presidenta del PPCV ha reconegut en aquest punt que es "corre el risc" que, finalment, no deixen l'acta i, encara que el PP mantindria l'actual portaveu --l'independent Eusebio Monzó, que no està investigat en la causa-- i la gestora creada a València "assumiria l'acció política", seria "un colp, ja que es tracta de la tercera ciutat d'Espanya". A més, "aquests problemes interns fan que nosaltres i els mitjans no estiguen centrats en la nefasta gestió que està fent el tripartit i Joan Ribó al capdavant de València", ha postil·lat.

Per altra banda, Bonig afirma que sí que manté relació amb Barberá encara que "ara parlen menys" i diuen que els regidors atribueixen la seua situació a una ‘vendetta’ d'assessors.
next