Diari La Veu del País Valencià
Valencians finalistes als Premis Max. ‘Pinoxxio’ d’Ananda Dansa rep set nominacions
RedactaVeu / Madrid-València

S’acaba d’anunciar el llistat de finalistes als Premis Max, després que les diferents delegacions realitzaren la votació sobre 111 propostes escèniques.

Entre els finalistes trobem companyies i autors valencians com ara bé L’aneguet lleig d’Albena Teatre i la Diputació de València a Millor espectacle musical. També Penev de La Teta Calva com a Millor espectacle revelació; el dramaturg Víctor Sanchez per Nosotras no nos mataremos con pistolas ha estat finalista a Millor autoria revelació.

La gran triomfadora d’aquest pas intermedi, com és arribar a ser finalista, ha estat Pinoxxio d’Ananda Dansa, ja que ha rebut fins a set nominacions, entre les quals es troba Millor espectacle infantil o familiar, i nominacions particulars dels seus membres com la nominació del compositor de Llíria Pep Llopis en la categoria de Millor composició musical per a espectacle escènic, Rosángeles Valls i Toni Aparisi a la Millor coreografia, Pascual Peris al Millor disseny de vestuari, Ana Luján a la Millor ballarina principal, Toni Aparisi al millor ballarí principal i Paloma Calderón, Sara Canet, Ester Garijo, Miguel Machado i Cristina Maestre per a Millor elenc o intèrpret solista de dansa.

Comparteix

Icona de pantalla completa