Diari La Veu del País Valencià
SanDisk revoluciona el mercat d’emmagatzematge extern

El SSD portàtil SanDisk Extreme 500 és més petit que la meitat de la teva Smartphone i proporciona una velocitat quatre vegades més gran que un disc dur portátil1. Aquesta nova unitat de butxaca permet als usuaris transferir vídeos de grans dimensions i biblioteques de fotos a velocitats de fins a 415MB / s **. Disponible en una capacitat de 480GB *, aquesta solució lleugera i duradora, és la solució de major rendiment, perfecta per a aquells que busquen velocitat i fiabilitat en l’emmagatzematge en qualsevol lloc.

Dissenyat per a una major portabilitat i durabilitat, el SanDisk Extreme 500 compta amb un elegant acabat negre, amb recobriment de goma a les cantonades i un anell de metall, que et permet portar a la bossa còmodament.

Sam Nicholson, CEO de Stargate Studios i membre de la Societat Americana de Cinematògrafs afirmava: “Estem rodant amb dotze càmeres 4K alhora, de manera que necessitem la tecnologia més fiable i avantguardista del mercat per accedir, compartir i transferir arxius enormes. Quan treballem sobre el terreny cada minut compte, de manera que amb els nous SSDs portàtils de SanDisk extraordinàriament ràpids, vam invertir molt menys temps a transferir arxius i molt més en creativitat “.

Els nous SSDs portàtils a més han estat creats per suportar entorns difícils, ja que compten amb materials resistents als impactes i a les temperaturas2, ideals per a molts tipus d’entorns. La nova gamma de SSD portàtils Extreme de SanDisk inclou programari SecureAccess ™ amb encriptació de 128-bits per garantir la seguretat dels archivos3.

Comparteix

Icona de pantalla completa