Col·lectiu l'Esquella organitza dos actes per a la Setmana de la Lluita Camperola

Concretament, aquests seran el dissabte 2 d'abril a Agres i el dijous 7 d'abril a Gandia
30 març 2016 01:00h

RedactaVeu / Agres.

El Col·lectiu l'Esquella d'Agres ha organitzat dos actes per a col·laborar en la Setmana de la Lluita Camperola com a resposta a la crida realitzada per la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià. Aquesta Setmana s'organitza entorn al 17 d'abril, que és el Dia Internacional de la Lluita Camperola, quan es commemora la data de l'assassinat de 19 camperols sense terra que reclamaven el seu accés a la terra i a la justícia l'any 1996, a Eldorado dos Carajás, a Brasil.

El primer acte tindrà lloc el dissabte 2 d'abril a les 19.30h a la Filà Pastorets d'Agres, on es passarà el documental La Revolució del Cabàs, que recull la lluita per l'autoprotecció de la Marina Alta, que recuperà la producció dels bancals i la sostenibilitat del territori. Alejandra Mengual i Gonzalo Blanco, autors del mateix, presentaran la projecció.
 

A més, el proper dijous 7 d'abril, a les 19.30h, a la Casa de Marquesa de Gandia, tindrà lloc una xarrada debat sobre el tractat transatlàntic de lliure comerç entre els EEUU i Europa (TTIP) i les seues repercussions en el camp valencià, on intervindran Joanma Mesado, secretari tècnic de la Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, i Sandra Soutto, membre de No al TTIP-Comarques de Castelló i ATTAC-Castelló.
 

Concurs de gossos de ramat

Aquest col·lectiu, a més, ha començat ja la promoció de la IVa Edició del Concurs de Gossos de Ramat de la Valleta d’Agres, que enguany serà els dies 28 i 29 de maig.
 
 
La Veu del País Valencià
 
next