Diari La Veu del País Valencià
Marzà presenta el Pla Estratègic Cultural 2016-2020

Sixto Ferrero / València.

El Palau de les Arts ha acollit fa uns minuts la presentació del Pla Estratègic Cultural 2016-2020. L’acte ha estat introduït per Pau Rausell, qui ha explicat com s’ha executat la consulta amb els sectors culturals per fer arribar una proposta programàtica. Ha destacat que és la primera vegada a Europa que es planteja un procés participatiu obert d’aquest tipus.

El conseller Marzà, per la seua banda, ha explicat en què consisteix el Pla i n’ha destacat del nom (Fes Cultura) que “la cultura l’hem de fer tots, no només les institucions”.

El conseller Vicent Marzà

El Pla es fonamenta en cinc eixos bàsics, als quals s’apliquen 8 objectius. Marzà, en aquest sentit, ha fet èmfasi en aquesta decisió d’establir-se els propis objectius, ja que això propicia que tant els sectors culturals com la ciutadania puga avaluar-los. A més, Marzà ha anunciat que ja n’hi ha plans en marxa amb 70 mesures concretes.

L’acte de presentació l’ha conclòs la vicepresidenta Mònica Oltra, qui ha titllat el pla “de l’ocurrència a l’estratègia”. “La cultura ens fa més valencians, però també més internacionals”, ha recordat.

Ampliarem aquesta notícia en breu.

Comparteix

Icona de pantalla completa