Mònica Oltra obrirà el cicle de xarrades de Compromís per Xàtiva

Dissabte la vicepresidenta de la Generalitat participarà en el primer dels col·loquis organitzats pel col·lectiu de la Costera


RedactaVeu / Xàtiva.

Mònica Oltra obrirà el pròxim dissabte el cicle de xarrades, “Governs amb Compromís”, organitzat pel col·lectiu de la coalició xativina. La coportaveu de Compromís, actual vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, serà la primera en participar d’aquesta iniciativa que pretén acostar als veïns i veïnes el treball que s’està fent des de les diferents institucions on hi governa Compromís.

Al llarg de diversos caps de setmana, s’abordaran les polítiques i iniciatives que s’estan portant endavant a nivell europeu, estatal, autonòmic, provincial i local.

Amb aquest cicle de xarrades la formació vol obrir la política a la ciutadania i convidar-la perquè se senta part del canvi. Cristina Suñer, portaveu de la formació xativina, ha assenyalat que “es tracta d’un exercici de democràcia participativa. Volem que la gent perda la por als polítics i que entenga que treballem per a ells. Volem eixir al carrer per escoltar-los”.
 

Les xarrades tindran lloc a les 6 de la vesprada a la plaça de la Bassa o a la Casa de la Cultura, en cas que ploguera. Des de Compromís per Xàtiva es fa una crida a tota la ciutadania perquè participe d’aquestes xarrades i tinga l’oportunitat de conèixer qui els governa.

La Veu del País Valencià
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat