Diari La Veu del País Valencià
Els xiquets d’Otos protagonitzen un vídeo contra les retallades en Educació
El diputat i portaveu en les Corts Valencianes de Compromís, Enric Morera, presentarà dilluns que ve a Otos un video elaborat per l’AMPA del col·legi com a protesta davant la decisió de la Conselleria d’*Educació de suprimir una unitat de primària i dues places de mestre de l’aulari del municipi pertanyent al CRA Castell de Carbonera.

Morera oferirà una roda de premsa a les 12 en l’ajuntament i posteriorment es desplaçarà fins al col·legi per a assistir a la presentació del vídeo que es realitzarà una vegada finalitzen les classes del matí.

L’audiovisual està protagonitzat per tots els xiquets de l’aulari d’Otos que d’aquesta manera participen en la lluita que s’està duent a terme en el municipi. Les retallades de la Conselleria en matèria educativa són representades en l’audiovisual pel fantasma ‘Estisorum Comunitatum’ que persegueix els menuts pels carrers de la localitat.

D’altra banda, els pares dels alumnes continuen amb els tancaments nocturns que estan realitzant-se des del passat 9 d’abril. A més les balconades de les façanes de la major part de les cases llueixen pancartes reivindicatives.

Una altra mesura de suport ha sigut la promoguda per diversos grups de rock que oferiran hui un concert solidari.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa