Per Tot Sant CugatAMIC

Hi plantes que resisteixen millor estar exposades al sol que d’altres, algunes poden durar-vos mesos i d’altres un any sencer si les sabeu cuidar adequadament, encara que també influeix el clima. També heu de tenir en compte el reg, i que elimineu les fulles i les flors que es vagin marcint. I per mantenir la floració, convé que apliqueu adob ric en potassi cada deu dies.

Algunes d’aquestes plantes són:

• Pensament: aquesta planta amb flors de colors vistosos necessita humitat a la terra i fer-li un tractament per prevenir l’aparició de pugó.

• Flor de seda (Portulaca grandiflora): és una planta molt resistent que té una floració molt abundant. Podeu escollir entre una àmplia gamma de colors.

• Acalifa (Acalypha wilkesiana): es tracta d’un arbust que pot arribar als 3 metres d’alçada i se’l pot trobar en diferents mides, formes i colors (des del verd, fins al daurat o el vermell).

• Lantana: existeixen més de 100 espècies diferents que poden abastar els 2 metres. Les seves fulles ovals estan dentades i les flors poden ser de color vermell, blau, groc… Aquesta planta s’adapta a tot tipus de terres i floreix gairebé tot l’any.

Comparteix

Icona de pantalla completa