Diari La Veu del País Valencià
Oltra: ‘El que ha de fer Montoro és dir al PPCV que tornen els diners de la corrupció’

Xavier Pérez / València.

Indignada i enfadada. Així s’ha mostrat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, després que el ministre Montoro acusara la Generalitat Valenciana de ser la causant del desviament del dèficit estatal.

En la seua compareixença en roda de premsa després de la reunió del Consell, Oltra ha recordat que quan el nou govern del Botànic va arribar a la Generalitat el dèficit ja estava a l’1,2% i “els forats i balafiament dels diners públics del govern del PP van fer que pujara a 700 milions més”.

També ha aclarit que el que fa la GVA “és inversió i no despesa. Si vol el ministre que diga quins pacients o xiquets no poden anar a hospitals o escoles. El que ha de fer Montoro és dir-los als populars valencians que tornen els diners de la corrupció”, referint-se a les últimes notícies aparegudes on Enrique Ortiz confessa que el PP valencià s’ha finançat de forma il·legal.

Per últim, Mónica Oltra ha dit que la GVA no pot complir el dèficit i avisa Montoro que no “es faran retallades. Nosaltres estem cumplint la Constitució”.

Comparteix

Icona de pantalla completa