Un renovat Feslloch tindrà com a convidat especial per a la X edició a Fermin Muguruza

El dimecres, 6 d'abril a les 12h, s'obrirà la venda anticipada d'abonaments a preu especial
1 abril 2016 01:00h

RedactaVeu / Benlloch.

El Feslloch presenta les principals novetats de cara a la propera celebració, que tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juliol a Benlloch (la Plana Alta). El proper mes de juliol, la localitat acollirà aquest esdeveniment musical de la mà d'Escola Valenciana i l'Ajuntament de Benlloch, en col·laboració amb l’associació cultural local Pitxurrull.

Amb motiu dels 10 anys de vida d'aquesta trobada, l'organització ha apostat per realitzar notables millores en les infraestructures, així com per oferir un cartell artístic de gran qualitat, que tindrà com a convidat especial el reconegut cantant, instrumentalista i productor musical, Fermin Muguruza, la seua actuació tindrà lloc a la mitjanit del divendres 8 de juliol.

Muguruza

L'artista basc -conegut per la seua llarga i exitosa trajectòria amb les formacions Kortatu i Negu Gorriak, arribarà al Feslloch amb un projecte exclusiu i realment especial, ja que la gira de Fermin Muguruza i la New Orleans Baske Orkestra és un projecte exclusiu que consta d'un total de 5 dates.

Fruit de la seua estada a New Orleans, deu anys després de la tragèdia del Katrina i atret per la poderosa tradició musical de la ciutat, Muguruza produí el documental “Nola?”, pel·lícula que va acompanyar d'una banda sonora pròpia titulada “Irun meets New Orleans”. En aquest nou disc s'inclouen temes que recorren la seua extensa carrera amb les seues dues anteriors bandes, així com cançons inèdites, produccions com a solista i dos clàssics de la ciutat més important de Luisiana, que es podran gaudir a Benlloch.
 

Entrades

El proper dimecres, 6 d'abril a les 12h, s'obrirà la venda anticipada d'abonaments a preu especial. Des d’aquest mateix moment i fins al dia 13 d'abril a les 23.59 h, el públic que ho desitge  podrà adquirir l'abonament complet al preu de 28 euros, és a dir, la mateixa tarifa que a l'edició anterior.

Simultàniament, el Festival presentarà imatge gràfica i nova pàgina web, per celebrar el desè aniversari.

Novetats organitzatives

Una de les novetats més cridaneres serà la  incorporació d'un segon espai musical. D'aquesta manera, l'escenari principal “ Ovidi “ i el nouvingut “ Escarbat”, aniran alternant-se des que caiga la nit fins a la matinada, amb potents equips de llums i so i directes de gran qualitat. A més, es milloraran les infraestructures amb una nova zona d'acampada, dotada de més de 200 moreres d'ombra i una major comoditat en aparcaments i accessos a l'àrea de concerts.
 
Fermin Muguruza
Fermin Muguruza. Foto: Krzysztof Gajewski.

Programació

Al llarg dels dies 7, 8 i 9 de juliol, més de 30 formacions ompliran de música les vesprades i nits al festival: rock, ska, reggae o influències hip hop, música d'arrel tradicional, cançó d'autor, xarangues, sound systems o dj's. Una representació del gran ventall d’estils de la música cantada en valencià i composta per grups emergents, bandes que presenten nous treballs, artistes de llarga trajectòria i també convidats internacionals procedents d'altres territoris catalanoparlants. La programació també inclourà activitats per al públic familiar, col·loquis, debats i projeccions documentals al voltant de diversos temes de gran atractiu cultural.

La Veu del País Valencià
 
next